Happy birthday, boyfriend! |
Ingrediente:
300g faina
3 lingurite praf de copt
200g zahar
1 pachet zahar vanilat
Coaja rasa de la o lamaie
3 oua
150 ml ulei
150 ml apa minerala
Ingrediente crema:
1/2 borcan gem de zmeura
400ml frisca
1 pachet intaritor de frisca
2 pachete zahar vanilat
2 pachete zahar vanilat
Ingrediente decorare:
zmeura
zmeura
2 pachete tort gelee
500ml suc de mere
500ml suc de mere
Finetti sticks
Mod de preparare:
- Incingeti cuptorul la 180 grade.
- Cerneti faina si praful de copt intr-o strecuratoare.
- Amestecati-o cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
- Adaugati incet ouale, uleiul si apa minerala si amestecati totul intr-un aluat omogen.
- Intindeti-l apoi pe o tava tapetata in prealabil cu unt.
- Coaceti 20 de minute, apoi lasati sa se raceasca.
- Amestecati gemul de zmeura cu 200g frisca lichida. Bateti cealalta jumatate de frisca impreuna cu zaharul vanilat si intaritorul de frisca si adaugati-o peste compozitia facuta mai sus.
- Spalati zmeura si lasati-o sa se scurga. Pregatiti glazura amestecand pliculetele de tort gelee cu 3 linguri de zahar pudra si sucul de mere, apoi dati la fiert pentru un minut.
Much love
No comments:
Post a Comment